Olemme avoinna uusille ideoille, yhteistyölle ja tekijöille

Yrityksen liiketoiminta saattaa usein olla kuin vuoristorata. Välillä vauhti menee liian kovaksi ja välillä taas liian hitaaksi. Toisin sanoen tilannenopeuden sovittaminen markkinatilanteeseen on ajoittain haastavaa.

Karzasol on toiminut jo pitkään sekä jarruna että lisämoottorina yritysten vuoristoradoilla. Osaamme tarjota oikeat elementit vauhdin sovittamiseksi.

Karzasol Oy on perustettu Jyväskylässä vuonna 2007. Yrityksemme konseptoi ja toteuttaa kustannustehokkaita tietotekniikan palveluja ja ratkaisuja. Emme ole jumiutuneet vain muutamiin teknologiaratkaisuihin, -malleihin tai -menetelmiin, vaan toteutamme palvelumme aina tilanteen ja asiakkaan kannalta parhailla tavoilla.

Palvelumme

Tuote- ja palvelukonseptit asiakasta kiinnostavaan pakettiin? Uudenlaisia ideoita tuotteistukseen ja myyntiin? Millaisia käyttökokemuksia asiakkailla on? Tutkimme, ideoimme ja rakennamme uudenlaisia konsepteja ja palvelumalleja.

Lue Lisää

Paljonko tuotteelle tai palvelulle kannattaisi laittaa hinnaksi? Mistä löytyy alansa asiantuntijoita ja toimivia verkostoja? Kuka tekisi markkinaselvityksen? Tarjoamme yksilöllistä tukea liiketoiminnan kehittämisen kaikissa vaiheissa.

Lue Lisää

Lisää kustannustehokkuutta oikeilla teknologisilla ratkaisuilla oikeaan kohtaan? Uudenlaisia ajatuksia mobiiliin? Me autamme suunnittelemaan, valitsemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin.

Lue Lisää

Miksi Karzasol?

Asiakaslähtöisyys

Ymmärrämme että tietotekniikka on osalle lähinnä liiketoimintaa tukeva prosessi tai palvelu, ei toiminnan päämäärä. Tekniikka ei määritä toimintamme ehtoja, vaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tavoitteet ja toimenpiteet. Perehdymme tarkoituksenmukaisesti asiakkaidemme liiketoiminnan ytimeen, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme juuri oikeita liiketoimintaa tukevia ja kehittäviä ratkaisuja.

Sinä valitset polun – me tarjoamme kartan ja avaamme portit!

Palveluhenkisyys

Olemme hyvin tavoitettavissa, kanssamme on helppo ja mukava työskennellä. Tarjoamme asiakkaillemme dynaamisen, joustavan ja yrittäjä henkisen toimintamallin. Se mitä me emme osaa, tiedä tai pysty, me hankimme sen tiedon tai palvelun asiakkaalle laajasta kumppaniverkostostamme – kokonaispalvelu!

Osaaminen

Tuottamamme palvelut ovat laite- ja ohjelmistoriippumattomia.  Emme ole riippuvaisia tietyistä teknologia ratkaisuista, malleista tai menetelmistä, vaan toteutamme palvelumme aina tilanteen kannalta optimaalisilla malleilla ja menetelmillä. Huomioimme myös että toteutus on ylläpidettävissä ja skaalautuva. Meillä on laajaa ja moniulotteista kokemusta ICT:stä ja sen soveltamisesta, sekä näitä tukeva liiketoimintalähtöinen ajattelu- ja toimintamalli.