Miksi Karzasol?

Asiakaslähtöisyys

Ymmärrämme että tietotekniikka on osalle lähinnä liiketoimintaa tukeva prosessi tai palvelu, ei toiminnan päämäärä. Tekniikka ei määritä toimintamme ehtoja, vaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tavoitteet ja toimenpiteet. Perehdymme tarkoituksenmukaisesti asiakkaidemme liiketoiminnan ytimeen, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme juuri oikeita liiketoimintaa tukevia ja kehittäviä ratkaisuja.

Sinä valitset polun – me tarjoamme kartan ja avaamme portit!

Palveluhenkisyys

Olemme hyvin tavoitettavissa, kanssamme on helppo ja mukava työskennellä. Tarjoamme asiakkaillemme dynaamisen, joustavan ja yrittäjä henkisen toimintamallin. Se mitä me emme osaa, tiedä tai pysty, me hankimme sen tiedon tai palvelun asiakkaalle laajasta kumppaniverkostostamme – kokonaispalvelu!

Osaaminen

Tuottamamme palvelut ovat laite- ja ohjelmistoriippumattomia.  Emme ole riippuvaisia tietyistä teknologia ratkaisuista, malleista tai menetelmistä, vaan toteutamme palvelumme aina tilanteen kannalta optimaalisilla malleilla ja menetelmillä. Huomioimme myös että toteutus on ylläpidettävissä ja skaalautuva. Meillä on laajaa ja moniulotteista kokemusta ICT:stä ja sen soveltamisesta, sekä näitä tukeva liiketoimintalähtöinen ajattelu- ja toimintamalli.